Απεργια Πνο / Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Eidhseis Nea To Bhma Online : Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη.

Απεργια Πνο / Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Eidhseis Nea To Bhma Online : Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη.. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Τραμ 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία οσε/προαστιακος στάση εργασίας 10:00 έως 13:00 πλοία (πνο) 24ωρη απεργία αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των.

Όλες οι ειδήσεις για απεργια πνο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Τραμ 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία οσε/προαστιακος στάση εργασίας 10:00 έως 13:00 πλοία (πνο) 24ωρη απεργία αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής. Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους.

Apergia Ths Pno Thn Pempth Problhmata Stis Aktoploikes Sygkoinwnies Ta Aithmata Toys Ellada Iefimerida Gr
Apergia Ths Pno Thn Pempth Problhmata Stis Aktoploikes Sygkoinwnies Ta Aithmata Toys Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Με προοπτική κλιμάκωσης η απεργία η πνο εμμένει στις θέσεις της αναφορικά με το σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών.

Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Με προοπτική κλιμάκωσης η απεργία η πνο εμμένει στις θέσεις της αναφορικά με το σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Η απεργία ξεκινάει στις 6.00 το πρωί της δευτέρας και η πνο καλεί ειδικά τις εταιρείες των πλοίων που μεταφέρουν πρόσφυγες, να το κάνουν μέχρι και τα. Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις:

24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Σε ισχύ είναι η 48ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλαν τα μέλη της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), απεργία η οποία θα λήξει το πρωί της κυριακής. Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο.

Pno 24wrh Panelladikh Apergia Se Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy
Pno 24wrh Panelladikh Apergia Se Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy from i1.prth.gr
Σε ισχύ είναι η 48ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλαν τα μέλη της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), απεργία η οποία θα λήξει το πρωί της κυριακής. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα.

Η απεργία ξεκινάει στις 6.00 το πρωί της δευτέρας και η πνο καλεί ειδικά τις εταιρείες των πλοίων που μεταφέρουν πρόσφυγες, να το κάνουν μέχρι και τα.

Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις: Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Με προοπτική κλιμάκωσης η απεργία η πνο εμμένει στις θέσεις της αναφορικά με το σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης.

Με προοπτική κλιμάκωσης η απεργία η πνο εμμένει στις θέσεις της αναφορικά με το σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Η απεργία ξεκινάει στις 6.00 το πρωί της δευτέρας και η πνο καλεί ειδικά τις εταιρείες των πλοίων που μεταφέρουν πρόσφυγες, να το κάνουν μέχρι και τα. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ.

Apergia Pno Cnn Gr
Apergia Pno Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ.

Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά.

«παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.

Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση απεργια. Με προοπτική κλιμάκωσης η απεργία η πνο εμμένει στις θέσεις της αναφορικά με το σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών.

Posting Komentar

0 Komentar